FOTO Park’s Caffe Mursko Središće – najbolja kava i prepoznatljiv ambijent

Želite popiti vrhunsku kavu začinjenu pozitivnom energijom osoblja ili pak možda maknuti se od ubrzanog ritma centra grada? Mi predlažemo novo otvoreni Park’s Caffe u Murskom Središću.

U samom centru Murskog Središća u Frankopanskoj 9, ali samo nekoliko koraka do rijeke Mure, najpopularniji čakovečki caffe otvorio je vrata. Caffe Park’s i ovaj puta odiše mirisom najbolje kave, ugodnom i pozitivnom energijom osoblja, te jedinstvenim i prepoznatljivim ambijentom. Vlasnici Saša Šestan i Boris Bedić još jednom proširili su svoje iskustvo i viziju.

U izdvojenom romantičnom djelu Park’sa porazgovarali smo s Mariom i Valentinom.

– Često dolazim u Park’s u Čakovcu, tako da mi je jako drago da je otvoren i kod nas u Murskom Središću. Iako ovdje ima dosta kafića ovo je jedan sasvim drugi nivo. Prepoznatljivi ugodan interijer i atmosfera – govori nam Mario Jurišić iz Prekope.

– Mursko Središće se u zadnjih nekoliko godina dosta izgradilo i napredovalo. Meni se najviše sviđa mirna i ugodna atmosfera. Prekrasno mjesto za popiti kavu s dečkom, ali i s prijateljicama – s osmjehom kazala je Valentina Galinec iz Murskog Središća.

Čakovečki dizajner interijera Marko Miličević vlasnik tvrtke Archimedia d.o.o. želio je svojom iskustvom i vizijom omogućiti gostima uživanje u interijeru i ugodnoj prirodnoj atmosferi u ispijanju jutarnje kave, ali isto tako opuštajući se uz podnevno piće ili noćni izlazak. Toplina stoljetne hrastovine u kombinaciji sa najsuvremenijim materijalima svakako pokazuju odvažnost spajanja elementa prirode sa dizajnom 21. stoljeća.

Čula sam da se otvorio novi Park’s još bolji i ljepši nego ikad, stoga sam morala navariti i uvjeriti se. Lokal je zbilja predivno uređen – rekla nam je Marina Tot iz Belice, uživajući u u svom pjenastom Cappuccinu.

– Uvjerite se vi! Veselit će nas vaš dolazak – poručuje ekipa Parks’a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije