MURSKO SREDIŠĆE Tisuću kolčića u Ulici Matije Gupca

Danas, prvog kalendarskog dana proljeća, u Murskom Središću u Ulici Matije Gupca započelo kolčenje (stupići) trase novog koridora ulice s pješačkom stazom.

Kažu mjeritelji (dečki na slici) kako će biti postavljeno oko 1000 stupića uz rub ceste u najstarijoj središćanskoj ulici, u narodu nazvanoj Frgof. Grad će od vlasnika parcela tražiti suglasnosti potrebne za dobivanje građevinske dozvole, koje će se ovjeriti kod javnog bilježnika.

Istovremeno gradski službenici obavljaju pipreme za prodaju novih građevinskih parcela u ulici Slatine, za hortikulturno uređenje groblja te otkup zemljišta kod skele u Fuseku.

Grad popkreće postupak jednostavne nabavke za postavljanje ograde oko Dječjeg vrtića ‘Maslačak’ u Murskom Središću, te će započeti sanaciju udarnih rupa na kolnicima na području grada.

Obavit će se više radova na Šetnici uz Muru te kod igrali š a NK Rudar između ulice Franje Koroša i ŠRC Zalešće. Zakazuje se i sastanak projektanata te VMO Sitnice u svezi završetka projekta te ishođenja građevinske dozvole za Multikulturni centar u Sitnicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije