FOTO Svečano otvorena benzinska pumpa Adria Oil

U petak, 26. siječnja je u Čakovcu na adresi dr. Tome Bratkovića 1b svečano otvorena nova, suvremena benzinska pumpa Adria Oila.

Na samom početku sve uzvanike pozdravili su braća Dejan i Jurica Jakopić, vlasnici nove benzinske postaje na južnoj zaobilaznici u Čakovcu, ali i poznate turističke agencije Jakopić Travel.

– Otvorenje ove, pete benzinske postoje Adria Oil na području sjeverozapadne Hrvatske proizašlo je iz sadašnjeg poslovanja u segmentu Jakopić Travel koju smo nakon 25 godina duge tradicije preuzeli od tate. Kako sami zbog velikog voznog parka trošimo znatna sredstva na naftne derivate, uvidjeli smo prostor na tržištu i potrebu za proširenjem našeg djelovanja, te smo se zato odlučili za savez i ulaganje zajedno s Adria Oilom.

Sada je ovo jedinstveno mjesto u gradu gdje možete točiti vrhunska goriva Eurodizel i Eurosuper, Eurodizel BS TOP i Eurosuper BS TOP, LPG te plavi dizel. Ljudi su odma prepoznali kvalitetu goriva te se do sada odaziv klijenata jako dobro pokazao. Sve usluge koje pružamo svojim klijentima želimo podići na još viši nivo i tako pružiti kompletnu uslugu i još kvalitetnije djelovanje na tržištu, rekli su braća Dejan i Jurica.

Uzvanicima se obratila i zamjenica župana, Sandra Herman. Ona je posebno čestitala obitelji Jakopić na dugogodišnjem uspješnom poslovanju u Međimurju koje se razvija u gospodarskom i turističkom smislu.

Presjecanje vrpce i svečano puštanje u rad zajednički su obavili zamjenica župana, braća Jakopić i Zoran Lajtner, član uprave Adria Oila.

Nakon svečanog otvorenja, kao znak zahvale što su uveličali svečanost otvorenja nove Benzinske pumpe Adria Oil, svi posjetitelji su bili pozvani na prigodan domjenak koji je pripremio Restoran Royal, a sve prisutne je zabavljao Tamburaški sastav Kumovi.

Najnovije