MONT MONTAŽA j.d.o.o. provodi projekt sufinanciran iz natječaja E-impuls

Poduzeće Mont montaža iz Donjeg Kraljevca mladi je poduzetnički pothvat pokrenut u 2015. godini. Poduzeće je nastalo kao odgovor mladih ljudi iz Međimurja na rast poslovanja međimurskog metaloprerađivačkog sektora i njegove stalne potrebe za širenjem kapaciteta. Poduzeće se specijaliziralo za proizvodnju konzervatora, a glavno ciljno tržište čine poduzeća koje se bave proizvodnjom kotlova i kućišta za distributivne, energetske i specijalne transformatore.

U 2016. godini poduzeće je uspješno prijavilo projekt “Ulaganjem u novu opremu do povećanja produktivnosti MONT MONTAŽE j.d.o.o.” za sufinanciranje na natječaj E-impuls. Provedba projekta započela je 11. rujna 2017. i traje do 11. prosinca 2017. godine.

U okviru projekta nabavljaju se aparati i oprema za zavarivanje. Ukupna vrijednost projekta je 342.577,00 HRK, od čega je 232.610,00 HRK bespovratnih sredstava sufinanciranih iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj projekta je povećanje učinkovitosti proizvodnog procesa MONT MONTAŽE j.d.o.o., a provedba projekta rezultirat će ostvarivanjem sljedećih pokazatelja: povećanje prihoda od prodaje i zaposleno ukupno 9 djelatnika do 2019. godine.

Provedba projekta omogućit će poduzeću da uz suvremenu opremu poveća produktivnost i učinkovitost proizvodnog procesa te kvalitetu izrade dovede na najvišu razinu.

Priprema projektne prijave i provedba projekta sukladno pravilima poziva E-impuls provedi se u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Međimurje REDEA.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost poduzeća Mont montaža j.d.o.o.

Najnovije