PIŠKORNICA U ponedjeljak Dan D za direktora Jozinovića, očekuju povrat novca

Na održanoj konferenicji za medije koprivničko – križevački župan Darko Koren potvrdio je za epodravinu.hr da će se u ponedjeljak, u jutarnjim satima, održati izvanredna sjednica Skupštine Piškornice s jednom jedinom točkom, a to je odluka o odgovornosti upravne društva, preciznije direktora Mladena Jozinovića.

Prema tome, bit će to Dan D za direktora Jozinovića – hoće li ostati na čelu tvrtke ili će biti smijenjen.

Koren se očitovao i o spornom milijunskom Jozinovićevom bonusu.

– Što se tiče pravnog aspekta, zasad mi govore da je s tim sve u redu, no vidjet ćemo što će inspekcije pokazati. Ne mogu o tome unaprijed govoriti. Što se tiče moralnog, za to sam da direktor vrati novac i to onaj iznos koji je bio iznad onoga što se dogovaralo na Skupštini – kazao je danas župan Koren, koji je potvrdio da je s Jozinovićem u kumskoj vezi.

Iz današnjeg razgovora s međimurskim županom Matijom Posavcem očigledno je da je Jozinoviću otkucalo na mjestu direktora Piškornice.

– Tri župana i načelnik Koprivničkog Ivanca su za njegovu smjenu, nema tu više puno fillozofije. Što se tiče projekta, on je dalje strateški i nastavlja se, a o imenima novog direktora još nismo razgovarali, iako nakon smjene moramo odmah postaviti v.d. direktora – rekao je Posavec za epodravinu.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije