HAMAG-BICRO Dostupni povoljni zajmovi za mikro, male i srednje poduzetnike

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) raspisala je Program ESIF mikro i mali zajmovi namijenjen budućim poduzetnicima te predstavnicima MSP sektora. Program je aktivan do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 31. prosinca 2020. godine.

Dostupni su mikro investicijski zajmovi za ulaganje u osnovna i trajna obrta sredstva, u iznosu od 1.000 do 25.000 EUR, namijenjeni potencijalnim poduzetnicima te mikro i malim subjektima uz kamatnu stopu 0,5%-1,5%. Zatim, mikro zajmovi za obrtna sredstva, dostupni u istom iznosu, usmjereni mikro i malim poduzetnicima, uz kamatnu stopu 1,5%-3,5%.

Dostupni su još i mali zajmovi za osnovna i trajna obrtna sredstva, namijenjeni potencijalnim poduzetnicima i MSP sektoru, u iznosu od 25.000 do 50.000 EUR, uz kamatnu stopu 0,5%-1,5%.

Prijavitelji koji ulažu na području Međimurske županije ostvaruju pravo na korištenje zajmova uz minimalne kamatne stope od 0,5% za prvi i treći te 1,5% za drugi opisani program. Više informacija o neprihvatljivim troškovima te o načinu prijave je dostupno na stranicama HAMAG-BICRO-a.

Djelatnici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje svim prihvatljivim prijaviteljima pružat će savjetodavne usluge vezane uz pripremu obvezne prijavne dokumentacije, s posebnim naglaskom na izradu poslovnog plana. Upite možete uputiti telefonski, pozivom na broj 040/499-405 ili slanjem poruke elektroničke pošte nainfo@ticm.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije