NA ČAKOVEČKOM jugu predstavljen Play Cafe Da odrasli i djeca mogu u isti lokal

Premda je vrata otvorio još u utorak, danas je javnosti predstavljen PLAY CAFE potpuno novi prodajno-ugostiteljski koncept Čakovečkih mlinova d.d. u potpunosti orijentiran na mlade obitelji s djecom. Prvi takve vrste u Hrvatskoj. Ponukani idejom da se u gradu stvori mjesto u kojem su svi elementi-od uređenja sadržaja pa do kompletne ponude prilagodi ciljanoj grupi otvoreni su ovi prostori.

Namijenjen je suvremenom načinu života i provođenja slobodnog vremena. Koncept PLAY CAFEA rezultat je praćenja svjetskih trendova i potreba našeg domicilnog tržišta. Pri kreiranju sadržaja ponude najviše se pažnje poklonilo ponudi pa se ovdje osim premium proizvoda iz standardnih pouda Čakovečkih mlinova d.d., nudi i male zalogaje te sendviče posebno kreirane za najmlađe goste.

Osnovna filozofija cjelokupne ponude PLAY CAFE-a slijedi moto- samo najbolje je dovoljno dobro za naše najdraže. PLAY CAFE nudi vrhunska slatka i slana peciva Čakovečkih mlinova, pizze, salate, svježe cijeđene sokove. Osim odlične ugostiteljske ponude ovdje će se gosti oduševiti raznolikošću zabavnih sadržaja za najmlađe goste. Tu su igrače konzole, magično mjesto za sanjarenje, igraonica i još obilje zanimljivih sadržaja koji zovu djecu na istraživanje.

Stoga je već prvih dana objekt dobio epitet najzabavnijeg mjesta u gradu. Za otvaranje takve vrste lokala Čakovečki mlinovi d.d. su upravo odabrali Čakovec jer je to grad koji nose u svojem imenu, iz kojeg su potekli i u kojem posluju pa upravo zbog toga žele svojim sugrađanima pokloniti najbolje.

Prostor gdje se gosti mogu smjesti u unutrašnjem dijelu iznosi 230 m/2, a zauzima i 70-tak m/2 vanjskog prostora. PLAY CAFE je lociran u Ulici Tomaša Goričanca 6.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije