ŠTRIGOVA Otvorena nova prodavaonica METSS-a

Na uočnicu praznika Dana antifašističke borbe u Štrigovi je otvorena nova, lijepo uređena, suvremena i ponudom proizvoda i usluga bogata prodavaonica prehrambeno-mješovite robe. Prodavaonica se nalazi u prizemlju novog i lijepog modernog poslovnog prostora tvrtke Danzas, čiji je vlasnik Mladen Bogdan okupljenima ukratko predstavio projekt te poželio prvom kupcu-unajmitelju prostora tvrtki METSS i njegovim zaposlenicima uspješan rad.

Nekoliko rečenica kazao je Branko Grašić, direktor METSS-a, naglasivši kako je Štrigova dobila ono što treba i što zaslužuje, a to je u ovom trenutku najmodernija i najljepše opremljena prodavonica, čime METSS pokazuje koliko cijeni i poštuje svakog kupca, a jednako tako i svoje zaposlenike, kao i poslovne partnere- dobavljače.

Na ljude i prostorije, blagoslov je zazvao velečasni Ivica Puškadija, aktualni upravitelj štrigovske župe, a općinski načelnik Stanislav Rebernik je zahvalio Danzasu i METSS-u što su prepoznali što ovom kraju treba i time pripomogli da Štrigova ljudima bude još milija i draža.

Trgovina je otvorena svakog dana od 7-20 sati, osim nedjelje kada radi od 7-11 sati. U njoj se nalazi posebno ponudom solidno opremljena mesnica te voćarnica i pekarnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije