WEBLICA 2017 – konferencija o web tehnnologijama

Developer si ili dizajner koji voli svoj posao i radi ga s užitkom. Spreman si primijeniti nove tehnologije odmah nakon izlaska iz beta verzije. Sudjelovao si u alpha i beta testiranju i svojim si konstruktivnim prijedlozima doprinio razvoju finalne verzije. Tvoje ime zauvijek ostaje na listi zaslužnih contributora, čime si svijet razvoja i dizajna weba učinio boljim…

Zbog ovih i sličnih razloga smatramo da zaslužuješ pravu tehnološku konferenciju na kojoj ćeš moći učiti od vrhunskih domaćih stručnjaka iz područja razvoja i dizajna weba, dijeliti vlastita iskustva i družiti se s kolegama.

Pozivani ste da im se u subotu, 13. svibnja 2017. pridružite na konferenciji Weblica 2017 u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, u bivšoj vojarni u Čakovcu.

Predavanja su podijeljena u dva usporedna tracka. Prijavi se za sudjelovanje na webu konferencije www.weblica.hr i odaberi predavanja koja želiš slušati. Na webu su i sve ostale informacije o konferenciji. Prati novosti o Weblici na Facebook stranici: www.facebook.com/weblicahr te putem Twitter profila @weblicahr.

Smatraj se pozvanim podijeliti naše objave na društvenim mrežama putem profila uz umetanje hashtaga #weblicahr. Za najaktivnije promicatelje konferencije na Facebooku i Twitteru smo pripremili vrijedne nagrade.

Vidimo se 13. svibnja na Weblici 2017!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije