LJEPOTANI AMC-a Na trgu dominirao Fiat Tipo s pet vrata

Danas je na čakovečkom Trgu Republike AMC Međimurje izložio nove modele svojih vozila prije svega modela Fiat Tipo s 5 vrata koji se je nedavno pojavio na tržištu i koji donosi najbolje što se tiče prostornosti i udobnosti pa je i najtraženiji na tržištu u hatchback varijanti.

– Auto je jako privlačan, kvalitetan i izuzetno povoljan. Radi se o velikom automobilu, velikih gabarita, vrlo širok i stabilan. S druge strane cijena mu je izuzetno povoljna i kreće se od 99.900 kuna za osnovnu benzinsku varijantu – rekla nam je prodajna savjetnica Sanela Simić.

Dodala je kako se u njega ugrađuju provjereni motori snage 1,4 KS i to atmosferska i turbo varijanta što se tiče benzinaca i isto tako 1,3 i 1,6 KS dizel. Dakle, imaju oni široku paletu motora pa se mogu birati ovisno o potrebama. Isto tako oni posjeduju različite pakete opreme.

Posjetitelji, a kojih je u vremenu od 9 do 16 sati, bilo iznimno mnogo imali su prigode vidjeti i Tipo karavan s nešto većim prtljažnikom, praktičan auto, koji uskoro dolazi u prodaju i kroz tjedan, dva će se znati konkretne cijene i detalje vezane uz njega. Bilo je interesa i za ostale modele koji su izloženi.

Bilo je izloženo devet automobila od toga je bilo pet automobila Fiat tipo, tri modela s pet vrata, limuzina i karavan, a uz njih tu su bili Fiat 500, Fiat 500 x, Doblo kombi i Doblo Furgon. Time je predstavljen i jedan dio gospodarskog programa.

Jedan od najtraženijih modela iz gospodarskog programa je danas Fiat Doblo kombi koji je poželjan. Ima pet sjedala, može se registrirati i kao teretni. Što se tiče raspona cijena kod Fiata, najpovoljnija je Panda 76.000 kuna.

Od prodajne savjetnice smo čuli kako će se oni još pojavljivati na javnim mjestima u Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije