AGROMEĐIMURJE Nova vina u novom ruhu

Dolaskom, mladog i ambicioznog Mihaela Frančića na čelo ‘Podruma Štrigova’ u ovoj vinariji mnoge, gotove sve stvari krenule su prema boljemu, a poglavito kada je riječ o mladim-novim vinima, koja polako, ali sigurno učvršćuju svoje mjesto na probranom domaćem tržištu.

Frančić živi s vinima i za vina ‘Podruma Štrigova’ i točno osjeća što potrošači traže i žele u svojoj čaši, ali i razmišlja o novostima kojima želi osvojiti srca i grla ljubitelja vina.

Nakon vrlo uspješnog projekta ‘frizzante’, ovih dana se vina ‘Podruma Štrigova’ na tržištu pojavljuju o novom ruhu.

‘Je, zaista ‘frizzante’ se pokazao vrlo uspješnim projektom koji živi i još će trajati, a ja osobno sa svojim suradnicima izradio sam novi projekt, a to je ekološki omot za naša flaširana vina.

Omot je izrađen od ekološkog papira, a na njemu su oslikani motivi našeg podruma, vinograda i štrigovskog kraja. U takvo novo ruhu umotane su boce naših vina na kojima se nalaze odgovarajuće etikete.

Ovo je naš doprinos ekologiji, poklon našim sadašnjima, a vjerujem i novim kupcima i jedan izazov kakav još kod nas nije viđen kod nas i vjerujem pun pogodak s komercijalnog stajališta.

Dakle, ovih dana naša kvalitetna vina berbe 2016. dolaze na tržište u novom prepoznatljivom ruhu, te će kupci imati dvostruki užitak, kupnjom ovako pakiranog vina’, ponosno najavljuje Frančić, dodavši kako arhivska vina dobivaju novu dimenziju, naravno, vrhunsku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije