Radiju Megaton u Opatiji nagrada za najbolji radijski jingle

Još jedno lijepo priznanje za rad stiglo je na adresu Radija Megaton, ono za najbolji radijski jingle.

Na 9. Danima elektroničkih medija koji su se od 22. do 24. studenog održavali u Opatiji u organizaciji Hrvatske udruge radijskih nakladnika, tradicionalno se najboljima u novinarskoj struci, na razini cijele Hrvatske, dodjeljuju nagrade.

Između drugih kategorija, HURIN-ova komisija predvođena predsjednikom Zdenkom Pomoravcem ocjenjivala je i pristigle prijedloge u konkurenciji najboljih radijskih jinglova, procijenivši kako je radijski jingl ‘Ne pili’ nastao u produkciji Radija Megaton najbolji radijski jingl u Hrvatskoj.

Jingl koji je osmislio Darko Foder, a montirao Tomislav Peček, slušatelji mogu čuti svakodnevno na frekvenciji 104,9 MHz. Nagradu je na Danima elektroničkih medija u Opatiji primila direktorica Anica Plantić.

Pobjednički jingle poslušajte OVDJE.

Inače, Radio Megaton često se sa Dana elektroničkih medija vraća s priznanjima. Tako je u 14 godina svoga postojana, ovaj radio već primio tri nagrade za najbolju akciju, četiri nagrade za najbolji radijski jingl, nagradu za najbolje internetske stranice, te dva priznanja za uspješan rad.

Značajna je to pohvala, ali i dokaz kvalitetnog rada prepoznatog i od struke i od samih slušatelja, te ‘vjetar u leđa’ za složnu ekipu Megatona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije