Besplatne edukacije na Poslovnom uzletu grada Preloga

Poslovni dnevnik treću godinu zaredom organizira besplatne poslovne edukacije diljem Hrvatske za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe koje žele proširiti svoja znanja i sposobnosti u marketingu, novim tehnologijama i financijama. Edukativni dan besplatnog sadržaja organizira se s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva.

Poslovni uzlet grada Preloga održat će se 25. studenog 2016. godine u Hotelu Panorama (Matije Gupca 2, Prelog) kada će svi polaznici imati priliku za druženje, razmjenu iskustava s drugim kolegama i proširivanje mreže svojih poslovnih kontakata.

U cjelodnevnom repertoaru prezentacija, edukacija i panel diskusija svatko od polaznika može pronaći sebi interesantnu temu, a jedna od takvih svakako će biti o novim tehnologijama. Željka Janda-Hegediš iz HT-a održat će edukacije na temu Saznajte kako vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove. Kao specijalist za prodaju i efikasnost, gospođa Janda-Hegediš konstantno pomaže u educiranju poslovnih korisnika kako bi unaprijedili poslovanje, a na svom će vas predavanju upoznati sa Cloud tehnologijom, revolucionarnim konceptom koji nudi novi način pristupa osobnim podacima i aplikacijama:

‘Cloud je pojam koji mnogi ne razumiju u potpunosti i nisu svjesni koliko im može pomoći i pojednostaviti poslovanje. Riječ je o programu putem kojeg možete pristupiti svojim podacima i sadržajima s većeg broja uređaja, u bilo koje vrijeme i s različitih lokacija. Sve što vam je potrebno je internet veza. Kao rezultat toga korisnici usluga u “oblaku” mogu bolje, brže i jednostavnije koristiti i mijenjati podatke.’

Cloud kao nova vrsta tehnologije ima mnogostruke prednosti, a Janda-Hegediš kao ključne navodi ‘centralizaciju, stalnu dostupnost, model najma usluge, kontroliran korisnički pristup i sigurnost podataka. Uz korištenje cloud usluge na jeftiniji, dostupniji i sigurniji način ˝ured˝ je tamo gdje ste vi.’

Dođite na Poslovni uzlet grada Preloga i povežite se s poslovnim ljudima iz svoje struke jer su Vam takve manifestacije idealna prilika za predstavljanje svog poslovanja kolegama iz branše i budućim poslovnim suradnicima i partnerima, a istovremeno i mogućnost stjecanja novih poznanstava koja potencijalno mogu donijeti plus u poslovanju.

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti besplatnom prijavom na linku, broj telefona 01 6326 021, 6326 030 ili na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr. Detaljan program događaja dostupan je ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije