Poslovni uzlet grada Preloga 25. studenoga u Hotelu Panorama

Mali i srednji poduzetnici i obrtnici te svi koji to žele postati imaju priliku sudjelovati na Poslovnom uzletu grada Preloga, 25. studenog 2016. godine, u Hotelu Panorama, Matije Gupca 102 i biti dio besplatnih edukacija na kojima će usavršiti svoje poslovne vještine i upoznati nove tehnologije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Polaznicima će eminentni poslovni stručnjaci i poduzetnici pružiti najnovije informacije iz svijeta poduzetništva te na temelju vlastitih iskustava prenijeti svoja temeljna znanja koja se mogu pokazati ključnima u budućnosti poslovanja.

Sudionici će imati priliku saznati koja je razvojna strategija poduzetničkog okruženja Grada Preloga do 2020. godine, sve o aktualnim natječajima iz EU fondova, što nam donosi nova porezna reforma, kako nam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevno poslovanje te koje su mogućnosti financiranja i kreditiranja za poduzetnike. Svi zainteresirani mogu ispuniti prijavni obrazac klikom na link.

Upravo su interakcija i razmjena iskustava predavača s polaznicima te niz prezentacija i edukacija srž onoga što polaznike očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da će sudionici naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Poslovni dnevnik želi besplatnim edukacijama omogućiti stjecanje dodatnog znanja i vještina kako bi mali i srednji poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici i svi zainteresirani postali još uspješniji u svom poslovanju.

Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa, a dosadašnja su iskustva pokazala da polaznici edukacija Poslovnih uzleta iste napuštaju obogaćeni korisnim iskustvom i novim kontaktima.

Za više informacija posjetite http://www.poslovni.hr/events/prelog-2016 ili kontaktirajte telefone 01 6326 000 i 6326 030, e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije