Terme Sveti Martin: Ima se što vidjeti, kušati i kupiti

Od 19. do 21. listopada u LifeClass Terme Sveti Martin održava se 10. kongres hrvatskog kampinga, najveće ovakve priredbe na ovim prostorima.

Događaj je to koji je okupio vodeće proizvođače kućica i svega drugoga što je potrebno za kampiranje obitelji s manje ili više članova kao i ugošćavanje prijatelja i poznanika, ali i za iznajmljivanje turistima.

U Hotelu Golfer, gdje se kongres održava, svoje proizvode, naprave, alate i usluge izlaže i predstavlja velik broj tvrtki i pojedinaca iz svih krajeva Hrvatske, a sve se može razgledati, kušati i kupiti. Mi smo se oduševili za sladoled s aparata koje predstavlja Fabijan Oštarić iz Kolana na otoku Pagu, te za kamp kućicu proizvođača iz Samobora.

Ima se što vidjeti, kušati i kupiti na ovoj priredbi čiju veličinu ne može nadjačati niti jesenja kiša, jer i ona ima svoju draž kada je riječ o kampiranju. Ovih dana u Termama Sveti Martin mnogo je gostiju, turista, športaša i poslovnih ljudi, što doprinosi dobrom poslovanju tvrtke LifeClass, ali i svetomartinskog pa i županijskog turizma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije