Asfaltirana cesta prema igralištu NK ‘Bratstvo’ Jurovec

Okončani su radovi na proširenju, uređenju i asfaltiranju ceste koja iz naselja Jurovec u Općini Sveti Martin na Muri vodi prema igralištu Nogometnog kluba ‘Bratstvo’ Jurovec.

Radi se o dionici dužine 300-tinjak metara i kolnika širine 3 metra, a radovi su vrijedni 120 tisuća kuna koje su osigurane u proračunu Općine sveti Martin na Muri, čiji načelnik Franjo Makovec ističe zadovoljstvo što je kvalitetno riješeno pitanje pristupa ovom dijelu naselja i poglavito igrališta.

Vrlo zadovoljni su i u Upravi NK ‘Bratstvo’ Jurovec čiji predsjednik Damir Bogdan zahvaljuje Općini i načelniku kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u ovom poslu. Mještanin Ivan Tišljarić dao je vlastito zemljište kako bi se igralištu moglo pristupiti autobusima, na čemu mu Makovec i Bogdan zahvaljuju.

Radove je obavila domaća tvrtka ‘Asfalt Perčić gradnja’, čije je djelatnike Uprava ‘Bratstva’ počastila prigodnim domjenkom. Ukratko, od jučer se na igralište NK ‘Brastvo’ Jurovec dolazi modernom prometnicom i uz veću sigurnost za sve vozače i putnike, poglavito sportaše, sportske djelatnike i navijače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije