Mihael Ružić novi je voditelj LAG-a Mura – Drava

Predsjednik Upravnog odbora Lokalne akcijske grupe Mura-Drava Mario Moharić na sjednici održanoj 26. kolovoza 2016. podnio je dva izvješća i to o radu udruge te financijsko izvješće za prvo polugodište 2016. godine, koja su jednoglasno usvojena.

Budući da je LAG Mura-Drava završio s projektom dvogodišnje provedbe mjere 202 IPARD programa, istog dana obavljena je kontrola Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju koja je završena bez ikakvih primjedbi na rad te se u narednim danima očekuje zadnja isplata po navedenom projektu.

LAG je također izradio i prijavio Lokalnu razvojnu strategiju za razdoblje do 2020. godine na natječaj za Mjeru 19.2. iz Programa ruralnog razvoja RH. Rezultati natječaja očekuju se do kraja listopada ove godine, nakon čega LAG kreće u raspisivanje natječaja za financiranje projekata s područja LAG-a.

Na sjednici su članovi Upravnog odbora donijeli i Odluku o imenovanju novog voditelja LAG-a. Novi voditelj LAG-a Mura-Drava je Mihael Ružić iz Donjeg Kraljevca koji počinje s radom 1. rujna 2016. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije