FOTO: Donji Kraljevec dobio prvu turističku agenciju Spiritus

U četvrtak, 4. kolovoza otvorena je prva turistička agencija u Donjem Kraljevcu pod nazivom Spiritus turistička agencija DMC. Osnovala ju je firma Spiritus j.d.o.o. iz Donjeg Kraljevca čiji je vlasnik Zvonka Lukša, dok je voditeljica poslovnice Tanja Jurmić.

Otvorenje je održano u prekrasnim prostorijama novouređenog Centra dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu, gdje se i smjestila sama turistička agencija. Na samo otvorenje turističke agencije odazvali su se brojni uzvanici, obitelj, prijatelji i poslovni suradnici, te ravnateljica Centra dr. Rudolfa Steinera Dijana Posavec koja je izrazila srdačnu dobrodošlicu Spiritus turističkoj agenciji DMC u njihove prostore, te zaželjela dugoročnu i uspješnu poslovnu suradnju.

Okupljenima se obratio i načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat koji je čestitao na hrabrosti, entuzijazmu i poduzetničkom duhu vlasnice Zvonke Lukša i naglasio da je turistička agencija vrlo potrebna Donjem Kraljevcu. Među uzvanicima je bila i profesorica Đurđa Somođi, predstavnica Međimurskog Veleučilišta u Čakovcu na kojem Zvonka Lukša završava Specijalistički diplomski studij Menadžment turizma i sporta.

Okupljeni su se okrijepili pićem te počastili domaćim kolačima i gibanicama, a na meniju su se našle i ljetne salate među kojima su dvije bile po waldorfskom receptu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije