Izgradnja kanalizacijske mreže u Nedelišću provodi se planiranom dinamikom

Na aktualnom satu posljednje sjednice Općinskog vijeća Općine Nedelišće, jedno od pitanja bilo je vezano uz radove na kanalizacijskoj mreži na području općine. Tom prigodom općinski načelnik Darko Dania potvrdio je kako će izgradnja kanalizacijske mreže biti dovršeni do kraja srpnja ove godine, a sanacija prometnica koje su u nadležnosti Općine Nedelišće do rujna 2016. godine.

Radovi na kanalizacijskoj mreži završeni su u svim naseljima osim u Gornjem Hrašćanu i Pušćinama zato što se tamo izvode uz državnu cestu, gdje su uz povećani promet radovi malo usporeni, no i to bi trebalo biti gotovo kroz mjesec dana. U naselju Trnovec već su izvršeni kompletni radovi i tamo su sve nerazvrstane ceste asfaltirane.

Kada je riječ o oborinskoj odvodnji, Općina Nedelišće ima pripremljenu dokumentaciju za mjeru 7, te se čeka raspisivanje natječaja. U pojedinim naseljima, gdje je to prijeko potrebno izvesti će se izgradnja oborinske odvodnje, odnosno postoji plan za pet naselja gdje je potrebno izvesti radove na određenim bunarima i kanalima što će biti napravljeno tijekom ove godine.

Prema informacijama koje imam, kazao je Dania, prometnice koje su u nadležnosti Županijske uprave za ceste Međimurske županije i Hrvatskih cesta sanirat će se, u jednom dijelu ove kalendarske godine, a dio u idućoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije