Za ‘Ljeto uz Muru’ Grad Mursko Središće traži ugostitelje

Grad Mursko Središće u velikim je pripremama za održavanje ovogodišnje kulturne, zabavne, sportske i gurmanske priredbe ‘Ljeto uz Muru’, događaj koji ima dugu tradiciju i prepoznatljivost je grada na karti hrvatskih turističkih događanja.

Dobra ugostiteljska ponuda želja je organizatora, a potreba posjetitelja i gostiju, te Grad već sada poziva ugostitelje koji imaju kapaciteta i volju da od 4. do 8. kolovoza na Šetnici uz Muru pružaju usluge hrane, pića i drugih osvježenja. Grad traži da to budu pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljskih djelatnosti.

Svi koji se osjećaju sposobnim za poslužiti veći broj ljudi trebaju se što prije javiti u Ured grada, a isto tako pojedinosti mogu doznati na web stranicama Grada Mursko Središće (www.mursko-sredisce.hr). Rok za dostavu podataka na bilo koji način(napisano ili dolaskom u ured) je najkasnije 24. lipnja do podne, nakon čega će biti odabran najkvalitetniji ponuđač.

Grad Mursko Središće koji je jedini organizator priredbe ‘Ljeto uz Muru 2016.’ Priređuje niz događanja na više mjesta u gradu, no njih najviše bit će u GradskoJ lučici ti Šetnici uz Muru. Lijepo vrijeme jedan je od uvjeta da priredba uspije, premda će biti postavljeni šatori, a i Dom kulture spreman je ugostiti neke od sudionika ili izvođača programa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije