Saznajte više o mikrobima, molekuli DNA i bolestima koje prenose komarci

U sklopu 6. Hrvatskog mikrobiološkog kongresa s međunarodnim sudjelovanjem, a pod pokroviteljstvom Međimurske županije, 16. lipnja 2016. u 16 sati u Vinskoj kući Hažić (Jurovčak) održat će se radionica pod nazivom ‘Mikrobi u vinogradu’. Obzirom na sadržaj radionice, ona je prvenstveno namijenjena vinogradarima i vinarima.

Druga radionica, pod nazivom ‘Bliži pogled na molekulu DNA’ bit će održana 18. lipnja 2016. u 15:45 sati u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec i namijenjena je svima koje to zanima, a napose srednjoškolcima i studentima.

Rasprava u sklopu javne tribine ima naziv ‘Zapadni Nil, šuma Zika, visoravan Makonde – mjesta za odmor ili nešto drugo?’, a održat će se 16. lipnja 2016. od 16-18 sati u kongresnoj dvorani Hotela Spa Golfer u Sv Martinu na Muri.

Prezentacije stručnjaka (biologa, liječnika i veterinara) i rasprava koja će uslijediti odnosit će se na virusne infekcijske bolesti koje su trenutačno aktualne u svjetskim razmjerima, a prenose ih komarci. Skup će biti vrednovan prema pravilnicima Hrvatske liječničke komore i Hrvatske veterinarske komore.

Pristup svim najavljenim događajima je besplatan, a više informacija o kongresu možete pogledati klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije