ANKETA: Pitali smo sugrađane planiraju li na Urbanovo

Jučerašnje sunce izmamilo je građane u centar gdje smo ih imali priliku pitali što misle o manifestaciji Urbanovo, jesu li već bili i planiraju li ići ovaj vikend?

Silvija Špicar: Mišljenja sam da je svakako jedan dobar vid promocije Međimurja, međimurskog vinogorja i naših proizvođača vina. Interesantno je doći, podružiti se malo. Bila sam jednom ali nisam bila na centralnom događanju, ali se nadam da ću posjetiti ovogodišnje Urbanovo.

Ivan Risonjić: Nisam do sada bio, ali planiram ići. Nemam baš mišljenje jer nisam bio, ali sam čuo preko prijatelja da je bilo dobro.

Andreja Jelenić: Čuli jesmo za Urbanovo, mislim da je super za pogledat i probati vino, planiramo svakako otići ove godine.

Miljenko Škvorc: Nažalost nisam bio, svake godine se spremamo i nikako da se uskladimo, ove godine se nadam da ćemo ići jer mislim da je vrijedno za pogledati.

Vlatka Ciber: Pa inače sve okej, ali mislim da je 80 kuna za čašu vina dosta skupo, u Beogradu na sajmu je primjerice bila 30 kuna, ali nema veze sve skupa mi se čini dobro. Prošle godine je bilo odlično, za ovaj vikend nisam sigurna, ovisno o vremenu.

Alan Resman: Pa to je jako dobra manifestacija, jedna od najvećih vinarskih manifestacija u ovom djelu Hrvatske. To je prilika da pokažemo ono najbolje što imamo u Međimurskoj županiji, ne samo ljepote županije nego i dobro vino koje je prepoznato diljem lijepe naše a i izvan njezinih granica. Inače sam iz Štrigove tako da se podrazumijeva da sam bio i da planiram ići.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije