I međimurski policajci uključili se u božićna darivanja

Zaposlenici Policijske uprave međimurske povodom božićnih dana prvo su nagrađivali najsavjesnije vozače, a potom i darivali dvije obitelji s četvero djece.

Policijski službenici Policijske uprave međimurske, u ponedjeljak 21. prosinca ove godine tijekom dana su proveli tradicionalnu preventivnu akciju “Za Božić nagrađujemo najsavjesnije vozače”.



Tijekom akcije policijski službenici na određenim punktovima kontrolirati su vozače i vozila, kojom prilikom su najsavjesnijim vozačima uručili promidžbeni materijal “Savjeta za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije” i “Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa” (sigurnosne trokute, reflektirajuće prsluke, kutije prve pomoći, reflektirajuće trake za pješake i sl.).

Zaposlenici Policijske postaje Štrigova, već sedmu godinu za redom, povodom božičinih i novogodišnjih blagdana organiziraju hvale vrijednu humanitarnu akciju sakupljanja novčanih priloga.



I ove godine, prikupljeni su novčani prilozi koji su prije svega namijenjeni najmlađim članovima obitelji. Ovaj puta na preporuku ravnateljice Osnovne škole Gornji Mihaljevec Karmen Sklepić darivane su dvije obitelji s četvero djece, Pokrivač i Zeman.

U svojoj zahvali, jedan od ushićenih roditelja prepričao je reakciju svoje kćeri, koja je nakon primljenog poziva, s osmijehom na licu uskliknula: “Vidiš, čuda se događaju!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije