FOTO: Božićna priredba u Macincu

>> FOTO: Božićna priredba u Macincu

Prosinac svake godine je mjesec darivanja pa su se članice Društva žena Macinec potrudile da pripreme poseban dar za mještane i djecu Macinca. Mali Macinčari svoje su slobodno vrijeme iskoristili za uvježbavanje programa priredbe povodom blagdana Božića, te su svoja umijeća prikazali prisutnima prvi put u holu Doma kulture.

Mali Macinčari svojim su tipično dječjim vještinama, pozitivnom energijom i vedrinom pjesmica i igrokazom dobro zabavili i djecu i odrasle za što su izmamili i zasluženo dobili veliki iskreni pljesak nakon svake točke. Dodatno veselje najmlađim posjetiteljima priredio je dolazak Djeda Mraza i njegovog pomoćnika vilenjaka koji u sa sobom donijeli košare koje su bile ispunjene vrećicama slatkiša i pune prigodnih slikovnica i enciklopedija.

Susret i slikanje sa Djedom Mrazom onim najmlađima je bio prvi put i bio je pravi doživljaj. Na kraju priredbe i darivanja djece na licima članica Društva žena Macinec vidjelo se zadovoljstvo uloženog truda, a same riječi pohvale su stizale od strane mama, tata, baka i djedova.

Predsjednica Društva žena Macinec Magdalena Špicar Marciuš na kraju priredbe zahvalila je svima na dolasku, zahvalila je članicama svog društva na organizaciji priredbe, te je zahvalila Vijeću mjesnog odbora Macinec i Ljekarni Petek koji su omogućili nabavu slatkih poklon paketića i bojanki odnosno slikovnica za svu djecu.

Svim prisutnima poželjela je blagoslovljen i miran Božić, te sretnu, uspješnu i zdravu Novu Godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije