FOTO: Održana božićna priredba Osnovne škole Goričan

U prepunoj dvorani Doma kulture Goričan, u četvrtak, 22. prosinca održana je božićna priredba Osnovne škole Goričan. Djelatnici škole za nastup su pripremili učenike nižih i viših razreda, a unatoč velikoj gužvi, roditelji, braća, sestre, djedovi i bake uživali su u programu.

Na početku priredbe, pozdravnim riječima obratio se načelnik Općine Goričan Mario Moharić koji je u ime Općine ravnatelju škole uručio digitalni projektor, prijeko potrebno sredstvo za održavanje nastave i obrazovanje učenika.

Ravnatelj škole Zlatko Varošanec od srca se zahvalio na dobivenom božićnom poklonu te izrazio zadovoljstvo što Općina u svemu prati potrebe škole koliko to situacija i općinski proračun dozvoljavaju.

Dramska grupa viših razreda Osnovne škole Goričan pod vodstvom učiteljice Snježane Granatir izvela je predstavu ‘Sam u kući’ te sve okupljene podsjetila na ovaj zabavan i šaljiv, legendarni dječji film.

Da prvašići znaju pjevati pokazali su pjesmama ‘Abeceda’ i ‘Hoki Poki’, a učenica Sintia Marton otpjevala je poznatu pjesmu Parnog valjka ‘Jesen u meni’. Tijekom cijele priredbe Djed Mraz je učenike, kao i ostalu djecu darivao slatkišima kojima su se ona jako veselila.

Za sam kraj, učenici viših razreda pod vodstvom učenika Patrika Arambašića u maštovitim i efektnim kostimima, otkačeni i veseli zabavili su i nasmijali okupljene te su svi ispunjeni i s osmijehom na licu otišli svojim kućama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije