Obilježavanje 70-te obljetnice Kulturno umjetničkog društva Strahoninec

U subotu, 12. prosinca 2015. godine s početkom u 16 sati u prostorijama Kulturnog doma u Strahonincu održat će se obilježavanje 70-te obljetnice djelovanja Kulturno umjetničkog društva Strahoninec.

Od svojih samih početaka sada već davne 1946. godine do današnjih dana Kulturno umjetničko društvo Strahoninec se neprestano razvija, te širi broj svojih članova svih dobnih skupina.

Mještani su okupljaju radi očuvanja i širenja kulturne baštine mjesta, Međimurja i šireg zavičaja, te su svojim djelovanjem uspijeli spasiti brojne starine iz zaborava prošlosti i prezentirati ih sumještanima, Međimurcima, ali i svim građanima Republike Hrvatske i prijateljima iz susjednih država.

U subotu će se u prostorijma Kulturnog doma u Strahonincu obilježiti kruna njihovog dosadašnjeg rada gdje će u prigodnom programu povodom 70-te obljetnice djelovanja KUD-a prikazati dio onog čime se aktivni članovi trenutno bave, te ćemo se svi zajedno prisjetiti samih početaka i brojnih članova i prošlih nastupa. Pozivamo Vas sve da nam se pridruže!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije