Udruga mladih Palinovčan u subotu organizira turnir u beli

Udruga mladih Palinovčan organizira turnir u beli koji će se održati u subotu, 12. prosinca 2015. godine. Turnir u Društvenom domu u Palinovcu (iza caffe bara Anda) započinje u 18 sati.

Kotizacija iznosi 60 kuna po paru, a prijave se primaju od 17:15 do 17:45 na dan turnira. Za najbolje su osigurane nagrade: 1. nagrada – 500kn + poklon bon , 2. nagrada – 300kn + poklon bon
i 3. nagrada – 200kn + poklon bon.

U ponudi će biti razna alokoholna i bezalkoholna pića po vrlo pristupačnim cijenama. Također, ove godine u ponudi i kobasice te hot dogovi za sve one koji žele nešto prigristi. Pozvani ste i svi vi koji ne znate kartati belu jer bit će pripremljene mnoge druge društvene igre pa se možete opustiti i na taj način. Bez obzira da li ćete kartati ili ste samo željni dobre zabave dođite te podržite ambicioznu Udrugu mladih Palinovčan u njihovu djelovanju.

Od 22 sata mladi najavljuju feštu u Sobici mladih do ranojutarnjih sati uz povoljne cijene pića. Sve informacije možete dobiti na broj mobitela: 099 241 6780 (Petar Sabol) ili u inbox Udruga Mladih Palinovčan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije