Ne propustite koncert grupe Pavel i doček 2016. godine u Podroomu

Krajem prosinca čeka vas prava pop poslastica, 18. prosinca u Podroom klub nam dolazi grupa Pavel. Pavel će nam predstaviti njihov najnoviji single Poslije nas koji je pokupio sjajne kritike.

Osim trenutno najnovije pjesme publika će uživati uz njihove najpoznatije pjesme Zbog tebe, Čuvaj me i ostale… Kartu možete nabaviti na dan koncerta na ulazu u klub, a cijena iznosi 20 kuna.

Bend Pavel čine – Aljoša Šerić (vokal i akustična gitara), Antonia Matković (vokal), Jurica Hotko (klavir, wurlitzer, rhodes, hammond orgulje, harmonika), Saša Jungić (gitara), Jakov Kolega (bas gitara), Stipe Mađor (truba), Dean Melki (violina) i Jerko Jurin (bubanj).

Kako bi razveselili svoje drage goste i ove godine Podroom klub pripremama doček Nove 2016. godine koji se neće tako lako zaboraviti. Uz bogatstvo zvuka i svjetlosnih efekata, očekuje vas ALL INCLUSIVE ponuda i vrhunska novogodišnja zabava. U prodaji je ograničen broj ulaznica po cijeni od 200 kn, cijena je ista za muški i ženski dio publike.

U ponudi se nalazi bogati švedski stol s raznovrsnim jelima, bogata ponuda raznovrsnog pića (neograničene količine) i šampanjac. Za glazbeni dio zaduženi su tamburaši Mjeseca koji će se pobrinuti za pravu feštu, dečki su prije svega poznati po tome da znaju napraviti odličnu atmosferu. Umjesto klasičnih ulaznica gosti će dobiti narukvice.

Kupnjom ulaznice osigurana Vam je ALL INCLUSIVE ponuda, a s narukvicama možete ulaziti & izlaziti cijelu noć. Savjetujemo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme. Više informacije možete dobiti u Podroom klubu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije