T. Novinščak: ‘Zastrašivanje i prijetnje me nikada nisu impresionirale’

‘Iako je ranije samo skriveno, miniranjem dva puta mog izbora za ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu 2014. godine, sada je čak potpuno jasno i nedvosmileno Gradonačelnik Čakovca započeo i politički linč i moj progon, prijeteći mi javno sankcijama.’

Vrlo je sramotno i jadno da s pozicije političkog moćnika prijeti osobi koja je izašla iz aktivne politike. Zastrašivanje i prijetnje me nikada nisu impresionirale, a Gradonačelniku sam već više puta dao do znanja da takvo ponašanje više govori o njemu samome. Još manje ću dozvoliti, kojim god sredstvima trebalo, da si jedan profani Gradonačelnik drzne svoje frustracije poslovne i druge nemoći iskaljivati na meni.

Afirmativnim člankom, kojim sam mu odao javno priznanje za izvršeno obećanje i kojim izazovno ukazujem i pozivan na incijativu u smjeru doniranja osnovnih potrepština za pacijente poput WC papira ili anatomskih klompi za radnike u zdravstvu, a umjesto kupnje tehničke ili elektroničke robe kao što su routeri, samo ukazujem na neke od jasnih činjenica u našem zdravstvu i zbilji.

Očito je iz obraćanja i manipuliranja javnosti da Gradonačelnik nije bio do sada upoznat sa svakodnevnim činjenicama prizemnog zdravstva.

Bilo bi svakako uputno da preispita svoju ulogu da li je vršitelj dužnosti političkog progonitelja pojedinaca ili pak je zadužen za rad na dobrobit građana. Prijetnja sankcijama je jedna zaostala i promašena politika, a što očito govori o tome da Gradonačelnik nije dorasao svom pozivu, a još manje da posjeduje kvalitete suvremenog menadžera.’

Dr. sc. Tomislav Novinščak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije