Trash & Burn: U Podroomu promocija Pin – up kalendara

Trash & Burn – miting američkih automobila i rock&roll festival, već tradicionalno krajem godine izdaje pin-up kalendar koji je fotkan na mitingu u Svetom Martinu na Muri. Promocija kalendara održat će se u petak, 11. prosinca 2015. u Čakovcu (Podroom drink&music club).

Kalendar je limitiran u svega 350 primjeraka, full color, dimenzija 240x340mm i moći će se nabaviti na samoj promociji po cijeni od 40 kuna ili naručiti na email: trashandburn09@gmail.com. Glazbeni dio večeri upotpunit će odlični Cool Shakes koji sviraju R’n’R & Blues 50’s-60’s garage i rockabilly…

Bend predvodi Tom Benzon, kod nas poznatiji kao nekadašnji gitarista Kojota i Malehookersa, koji nakon više od 10 gododina dolazi sa svojom starom rock and roll ekipom dobro nam znanih muzičara: Marijo Žuvela– kontrabas (originalni ‘Cool Shake’); Bobo Grujičić -bubanj (uz Toma, ex član ‘Kojota’) i Jere Sused – sax.

Tom je danas svjetska faca, osim što u Londonu gradi zavidnu muzičku karijeru, svirajući sa odličnim muzičarima kao što su Jack Savorettie i Jools Holland, Sonny West, Lucinda Belle, bavi se i glumom. Nedavno je izašao BBC-ev film “Smash & Grab – The Story of the Pink Panthers” o zloglasnoj bandi pljačkaša dijamanata gdje Tom igra glavnu ulogu.
Glumio je i u filmu Angeline Jolie ”Bezimena ljubavna priča”, svirao gitaru u pjesmi nominiranoj za Oscara (Lucinda Belle “Going Nowhere”) za soundtrack filma ”For No Good Reason” u kojem glumi Johnny Depp.

Svirao je turneje sa bendovima kao što su KT tunstal, Jack Savoretti, Jools Holland – posljednje dvije najveće svirke – Royal Albert Hall rasprodan (sa Jooles Hollandom ‘s rhythm and blues orchestra i Jack Savorettijem) festivalima kao što su Glastenbury, T in the Park i ostalim UK i svjetskim festivalima…

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj, kupite kalendar i dobro se zabavite! Upad je besplatan!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije