FOTO: Završio ‘Trash & Burn’ – miting američkih automobila

>> FOTO: Završio “Trash & Burn” – miting američih automobila

Trodnevni miting američkih automobila i motora poznatiji pod nazivom ‘Trash & Burn’ završio je u Svetom Martinu na Muri. Ova 8. po redu izložba ‘kaubojskih’ limenih ljubimaca privukla je nekoliko tisuća ljudi, a kako i ne bi kad je u svojem sklopu imala niz zanimljivih i atraktivnih sadržaja.

>>> Pogledajte galeriju fotografija

Osim dvjestotinjak automobila i motora bilo je tu izvrsnih rock koncerata, poznatih DJ-ova, pin-up modela, Burlesque Showa, photo contesta i ostalih programa koji su usko povezani sa prezentirajućom aktualnom rockabilly scenom.

Ljubitelji ovakvog načina života stigli su iz mnogih europskih država, Slovenije, Francuske, Nizozemske, Italije, Njemačke, Švicarske, Mađarske, Austrije i naravno Hrvatske, a u Svetom Martinu odlično su se, baš kao i svaki put, proveli. Ova tri dana prošla su u intenzivnom ritmu pa je trebalo dosta upornosti i vremena kako bi se prisustvovalo baš svim događajima, javlja Muralist.

No, baš u tome je draž ovakvih skupova na kojima ipak svatko pronađe nešto za sebe, a i samo jednokratni obilazak dovoljan je da se upije ova fantastična atmosfera i dobije saznanje o ugođaju koji je vladao u Sv. Martinu.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u fotogaleriji fotoreportera Muralista Tina Tomanića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije