Dvadeset godina KUU ‘Sveti Martin’

Hrvatska kulturno umjetnička udruga ‘Sveti Martin’ iz Svetog Martina na Muri ove godine obilježava i slavi 20. obljetnicu svog osnutka i jednako toliko godina vrlo uspješnog, prepoznatljivog i kvalitetnog rada.

Središnja svečanost održat će se 5. prosinca 2015. godine u Kongresnoj dvorani Hotela Golfer u Termama Sveti Martin s početkom u 18 sati.

Predsjednik udruge mr. Dražen Crnčec kaže kako će obilježavanje, odnosno program proteći u nastupu svih aktivnih sekcija od Svetomartinskih mažoretkinja, preko Dramske sekcije, Rimljana, kultne Ženske vokalne skupine Grlice do Tamburaške i folklorne skupine.

U programu će sudjelovati domaći zabavljači Stanko Perčić, Dominik Padarić, Patrik Zamuda, Karlo Bogdan i drugi. Sve će biti popraćeno prigodnom izložbom zapisa i fotografija te priznanja, zahvalnica i odličja. Profesor Crnčec napominje kako je ulaz za sve slobodan i poziva prijatelje udruge, kulture i zabave da dođu i budu dionici proslave jedne divne obljetnice i udruge dobrih, vrijednih i marljivih ljudi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije