Veliki koncert Balaševića u prosincu u Areni Varaždin!

Đorđe Balašević, poznati kantautor, pjesnik i glumac, nakon četiri godine ponovno stiže pred varaždinsku publiku. U subotu, 26. prosinca, održati će svečani Božićni koncert u Areni Varaždin, a to će, prema najavama, biti njegov jedini nastup u Hrvatskoj u dogledno vrijeme.

Đole je posljednji put na našim prostorima održao koncert 2011. godine, kada je pjevao tri i pol sata pred 8000 ljudi u varaždinskoj Areni, stoga se i ovaj put očekuje velik interes publika i puna dvorana.

Na sceni će mu se pridružiti šesnaest poznatih glazbenika, a poseban gost biti će Nikša Bratoš.

Balaševićev opus teško je nabrojati u nekoliko redaka, a u prilog tome svjedoči dvanaest studijskih te live albumi, ali i brojni hitovi Ringišpil, Svirajte mi jesen stiže dunjo moja, Naposletku, Nedostaje mi naša ljubav, Ne volim januar i ostali.

Osim što je poznat po baladama i povijesnim pjesmama, Balašević je pjesnik i glumac, a odnos s publikom je ono što svaki koncert učini posebnim.

Prodaja ulaznica kreće u ponedjeljak, 23. studenoga.
U prvoj fazi u ponudi su četiri vrste ulaznica po promotivnim cijenama s popustom od 25 posto te u vrlo ograničenom broju.
Fan pit – 220 kn
Parter – 180 kn
Tribina Plus – 180 kn
Tribina – 160 kn

Službena prodajna mjesta su u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop, zatim Tisak Media Varaždin (Kukuljevićeva 13), Investigo koncerti Varaždin (Zagrebačka 71/2), Arena Varaždin (caffe bar Time out), Video Net/Tobaco Varaždin (Trg kralja Tomislava 4) te online prodaja na www.ticketshop.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije