FOTO: Društvo žena Macinec na Martinju u Nedelišću

>> FOTO: Društvo žena Macinec na Martinju u Nedelišću

Nakon što su članice Društva žena Macinec na ovogodišnjoj manifestaciji Dana zahvalnosti dobile nagradu za najuređeniji štand pod nazivom ‘Macinsko dvorišče’, i ove su godine pripremile štand na manifestaciji Martinje u Nedelišću koja se redovito održava u dvorani MESAP-a.

Zahvaljujući Turističkoj zajednici Nedelišća koja je svim zainteresiranim udrugama donirala sav potreban materijal za pripremu hladetine odaziv udruga na ovu manifestaciju je bio odličan.

Tako su i članice Društva žena Macinec svojim vrijednim rukama i umijećem pripremile hladetinu koja postaje obilježje Martinja u Nedelišću, te su za posjetitelje manifestacije ispekle više vrsta kolača i prigodno uredile štand. Tijekom dana brojni posjetitelji obilazili su pripremljene stolove udruga i uživali u raznovrsnoj ponudi.

Takve hvalevrijedne manifestacije u organizaciji Turističke zajednice Nedelišće i Općine Nedelišće odazivom članica i članova udruga kao i posjetitelja pokazuju nam da za takve susrete i druženja ima volje i interesa, te da su u svakom slučaju potrebni i za svaku su pohvalu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije