Proslava Martinja na MESAP-u i Sportskom parku TRATE u Nedelišću

>> Proslava Martinja na MESAP-u i Sportskom parku TRATE u Nedelišću

U subotu ste mogli uživati u degustaciji vina Kerman u Nedelišću povodom Martinja. Uz tradicionalnu ceremoniju krštenja mošta, mnoštvo izlagača i pregršt zanimljivosti, nastupalo je i Kulturno umjetničko društvo Godba Komenda koje je kasnije ugostila vinarija Kerman u Sportskom parku TRATE u Nedelišću.

>>> Martinje u Nedelišću (Subota, 7.11.2015.)

Gosti iz Slovenije bili su upoznati sa karakteristikama vina s područja našeg kraja, a posebno su bili oduševljeni međimurskim Pušipelom i Muškatom žutim. Uz pjesmu i ples, koji su trajali do dugo u noć, svi prisutni su se odlično zabavili uz tradicionalno krštenje mošta, degustaciju vina, a neki od njih su zaigrali i odbojku na pijesku i mali nogomet.

Pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže idućeg petka, 13. studenog 2015. s početkom u 18 sati, na još jednu proslavu Martinja uz živu glazbu i tradicionalni ceremonijal krštenja mošta s martinjskim biskupom. Napominju da je broj mjesta ograničen. Sve informacije možete dobiti na brojeve 095 600 2800 i 091 123 0400 ili putem emaila: sportskiparktrate@gmail.com. Više detalja saznajte u plakatu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije