Uređena prostorija u merhatovskom Društvenom domu

Danas je u naselju Merhatovec u selničkoj općini obavljena primopredaja završenih radova na uređenje mjesnog Društvenog doma. Dom je dobio novouređenu prostoriju za održavanje sjednica Vijeća mjesnog odbora, za održavanje izbora te drugih manjih skupova.

Na prostoriji je drvena stolarija zamijenjena novom alu stolarijom, termo oblogama obloženi su zidovi koji su i obojani, a postavljen je i novi pod te novi ulaz u prostoriju. Do parcele na kojoj se nalazi Društveni dom dovedena je voda, a uskoro će i plin. Vrijednost ovih radova iznosi 50-tak tisuća proračunskih kuna.

Načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, koji je pregledao te preuzeo obavljene radove, kaže kako mu je želja bila da žitelji Merhatovca dobiju prostoriju koja će zadovoljiti njihove potrebe, te je najavio još neke poslove oko i u Društvenom domu, u prvom redu rekonstrukciju električnih instalacija, te uvođenje vode i plina.

Vičević kaže kako je Općina Selnica u Merhatovec ove godine uložila preko 160 tisuća kuna za uređenje prometnica te kupnju zemljišta za budući atletsko-rekreacijski park.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije