Edukacija za nezaposlene – osnaži se i pronađi posao

Iz udruge Zora kako su otvorene prijave za edukaciju nezaposlenih osoba s područja Međimurske županije, te kako još ima nekoliko mjesta u grupama u Prelogu, Murskom Središću i Čakovcu.

Ukoliko ste visokoobrazovani i nezaposleni, a želite povećati svoje šanse za zaposlenje i postati konkurentniji na tržištu rada, pozivaju vas da se prijavite na besplatnu edukaciju Klubova za zapošljavanje. Edukacija traje od 9. do 26. studenog (tri tjedna po tri dana u tjednu) u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću, a prijave su obavezne.

Tijekom edukacije polaznici će raditi na osvještavanju vlastitih kvaliteta i podizanju samopouzdanja, poboljšanju samoprezentacije te na ovladavanju tehnikama traženja posla, pisanja molbe i životopisa. Edukacija će biti intenzivna, ali izrazito zanimljiva, bez napornih predavanja i frontalnog rada.

Iskustvo jedne od sudionica prve grupe edukacije: Edukaciju sam doživjela kao zabavna druženja u kojima smo u ležernoj atmosferi bili potaknuti fokusirati se i razmišljati o svojim sposobnostima, željama i planovima, što je meni bila bitna stavka ka još većem rastu unutarnje, intrinzične motivacije za osobni rast i poslovni uspjeh. Radionice na edukaciji su poučne jer sam naučila oblikovati kvalitetniji životopis i zamolbu za posao, a također su mi dobro došle pripreme za razgovor za posao te vježbe i simulacije istih. Veoma mi je drago što sam sudjelovala na edukaciji! S.K.

Prijave se zaprimaju do subote 31. listopada 2015.

Obrazac prijave možete pronaći:

a) u tiskanom obliku na info-pultu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću). Ispunjeni obrazac možete predati na info-pultu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću), ili ga skenirati i poslati na e-mail: jobclub.ck@hzz.hr.

b) online na sljedećem linku: http://goo.gl/forms/V0oiWlPqEZ koji je objavljen na web stranicama HZZ-a i Udruge Zora.

Detalje o uvjetima prijave možete pronaći na ovdje http://www.udrugazora.hr/2015/10/12/prijave-za-edukaciju-u-klubovima-za-zaposljavanje/ te na Facebook stranici Klubovi za zapošljavanje Međimurje. Ako imate dodatnih pitanja, možete ih postaviti direktno voditeljima Klubova na email jobclub.medjimurje@hzz.hr

Kandidati/kinje koji/e uđu u uži krug selekcije bit će kontaktirani početkom studenog 2015.

Edukacija se provodi u sklopu projekta ”Istakni se, osvoji posao’financiranog iz ESF programa Razvoj ljudskih potencijala koji provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Čakovec sa partnerom na projektu Udrugom Zora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije