U petak 18. prosinca mjuzikl svjetskog ranga ‘Mamma mia!’ u Areni Varaždin

U petak 18. prosinca Kazalište Komedija u Areni Varaždin priprema mjuzikl svjetskog ranga – “Mamma mia!” s vrsnom hrvatskom postavom glumaca. Riječ je o mjuziklu na glazbu i tekst Abbe. Režiju i koreografiju potpisuje Igor Barberić.

– Zahvaljujući svom zaraznom optimizmu, mjuzikl Mamma Mia od premijere naovamo nije prestao puniti dvorane, kako onu “kućnu” našeg kazališta Komedija, tako ni osjetno veće prostore u kojima smo dosad imali prilike gostovati. Za ovu se predstavu mjesecima unaprijed traži karta više i veseli me što ćemo tu praksu, a kojom se ponosimo, sada moći testirati i pred varaždinskom publikom. Osobno mogu reći da mi je nastupati u takvom projektu izuzetna čast, ali veliko i zadovoljstvo, jer sam na sceni okružena velikim profesionalcima i nezamjenjivom lojalnom podrškom kolega, neovisno o tome dolaze li primarno iz glazbenog, dramskog ili baletnog ansambla. Usudila bih se reći i kako nam je ovaj angažman koji je od svih nas izvođača tražio svestranost, zahvaljujući stručnom vodstvu autorskog tima u određenoj mjeri podignuo ljestvicu – kako onu vlastitih kriterija, tako i vlastitih mogućnosti – rekla je Vanda Winter koja u mjuziklu ima jednu od glavnih uloga.

Na cijelome svijetu u svakom trenutku je najmanje šest izvedbi mjuzikla Mamma mia!

Zavodljivo ispričana priča Catherine Johnson o mladoj koja pred vjenčanje želi otkriti koji joj je od tri muškarca otac uz glazbu ABBA-e naravno da nije mogla mimoići ni kazalište Komediju.

U predstavi uz Vandu Winter uloge igraju Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Mila Elegović te druga istaknuta imena kazališta Komedija. Više klikom ovdje.

Ulaznice su u prodaji putem portala Ulaznice.hr te Tisak media i poslovnica Kompasa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije