Podrumarenje (Jeruzalem Ormož) i koncert rock bend Feuacid

U nastojanju da proširimo našu ponudu kvalitetnim sadržajem, Podroom Drink And Music Club u sklopu programa pod nazivom “Podrumarenje četvrtkom” svakog četvrtka predstavlja jednu vinariju.

Ovog četvrtka u Podroom klub nam dolaze vina iz susjedne Slovenije, točnije iz Ormoža. Vina Jeruzalem Ormož pravi su užitak za sve koji se žele opustiti i uživati uz čašu dobrog vina u društvu prijatelja ili obitelji. Vina Jeruzalem Ormož su svježa, voćna i osvježavajuća. Grožđe iz njihovih vinograda proizvodi se uz najnoviju tehnologiju i bere se ručno. Njihova vina u sebi čuvaju ono najbolje od prirode.

U četvrtak 24. rujna pozivamo sve na prezentaciju vina Traminac, Muškat, Sauvignon i primamljivo dobre zvukove domaće glazbe, opuštenu atmosferu i sjajno društvo. Opustiti se možete već od 20 sati (litra + voda) po cijeni od 50,00 kuna + degustacije i prezentacija odabranih vinskih sorti Vina Jeruzalem Ormož. Za glazbeni ugođaj pobrinut će se tamburaši Kumovi.

Čakovečki rock bend Feuacid nastupa u Podroom klubu. U petak 25. rujna čakovečki rock bend Feuacid u Podroom donosi zvuk žestoke domaće i strane rock glazbe.

Dečki uz svoje autorske pjesme, sviraju i obrade pjesama s poznate rock scene, ali i pjesme žestokog žanra takozvane “ex-yu” scene. Uz višegodišnje glazbeno iskustvo i nastupa na različitim festivalima i natjecanjima zasigurno možemo očekivati super svirku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije