Pred nama je sunčan i topao vikend, temperature idu i do 27 °C

Zadnjih dana svježe noći su nas podsjetile da se pomalo opraštamo od ljeta i da nam je kalendarska jesen sve bliže. Stabilna istočnoeuropska anticiklona u dane nadolazećeg vikenda obranit će nas od novog prodora vlažnijeg zraka s Atlantika pa će promjena vremena stići samo do zapadne i dijela srednje Europe, ali ne i do našeg područja.

Uživat ćemo u pretežno sunčanom i ugodno toplom vremenu. Iz dana u dan bit će malo toplije, javlja Crometeo.

U subotu i nedjelju se opet čini malo ljepše, ali uz prohladno jutro s mogućom maglom. Dnevna temperatura postupno će rasti. Sjeveroistočni vjetar će oslabjeti i prestati, a u nedjelju bi već trebao zapuhati slab do umjeren jugozapadnjak. Zbog te južine će i zatopliti, ali s obzirom na to da puno ljudi planira berbe ovih dana dobro će doći suho i toplo vrijeme. Nedjeljna popodnevna temperatura mogla bi narasti čak do 26 ili 27 Celzijevih stupnjeva.

Nekakva oslabljena fronta možda nas zahvati u ponedjeljak krajem dana. Veći dio dana djelomično sunčano i toplo uz južinu. Navečer i tijekom utorka bit će više oblaka, a mjestimice možda malo kiše ili kratkotrajnih pljuskova. U početku toplo, ali bi u slučaju pljuska moglo malo osvježiti pa će utorak ipak biti malo hladniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije