FOTO: I ove godine Radio 105 oduševio na Bogračfestu

>> FOTO: I ove godine Radio 105 oduševio na Bogračfestu

Prema uhodanoj tradiciji i ove je godine u sklopu tradicionalnog Bogračfesta u Lendavi, sudjelovao i Radio 105. Između okupljenih ekipa, kuharska ekipa radija pripremala je bograč na čelu sa glavnim kuharom Ivicom Dobranićem, a na glavnoj pozornici u samom centru svjetske prijestolnice bograča Radio 105 je zanimljivim i jedinstvenim programom zabavljao mnogobrojne posjetitelje.

Tako su se na pozornici izmjenjivali omiljeni izvođači, Ivan Mezga, Nano Prša, legenda hrvatske glazbene scene i nezaobilazni međimurski Meksikanac Ivica Dobranić., koji su svojim nastupom oduševili posjetitelje Bogračfesta. Tu su također bila i izravna uključenja u program Radija 105, a za koja se pobrinuo Ivan Frančić te tako još više pridonio dobroj atmosferi na samoj manifestaciji.

Voditelji cijelog programa bili su Dejan Buvač i Dejan Šantl. Oduševljeni posjetitelji i poznati gosti među kojima je bio i Zoran Vidović, zamjenik međimurskog župana također su se okupili i na štandu radija gdje su se upoznali s radijskom i kuharskom ekipom, te naravno kušali bograč Radija 105. Tako je i ove godine Radio 105 svojom raznovrsnošću i jedinstvenim pristupom dokazao i pokazao da je najpopularniji radio ovog dijela Hrvatske i Prekmurja.

Inače, ovogodišnji Bogračfest privukao je 108 ekipa iz Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Austrije, a natjecanje se održalo u samoj staroj gradskoj jezgri Lendave. Sve su ekipe ukupno skuhale 4500 litara bograča ili 9000 porcija, a to je privuklo i puno više posjetitelja nego prošlih godina čiji se broj ove godine popeo na rekordnih 12 000.

Ocjenjivačka komisija ovogodišnjim najboljim bogračem proglasila je onaj ekipe Moto kluba Lindau Lendava, a najljepše uređeni štand proglašen je onaj ekipe Varaždinske županije. Ovogodišnjem Bogračfestu prisutvovao je i bivši predsjednik Republike Slovenije Danilo Turk koji je ujedno i počasni pokrovitelj ove manifestacije. Slijedeći Bogračfest održat će se 27. kolovoza 2016. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije