Šetnja po bregima i podrumima, tenis i oldtimer show

Program ovogodišnjih Dana turizma Općine Sveti Martin nastavlja se danas u subotu 8. kolovoza kada su na rasporedu tri događanja.

Dani polja u organizaciji svetomartinske Udruge voćara, vinogradara i povrćara zasigurno je najzanimljiviji događaj, i trebao bi okupiti lijep broj posjetitelja. A tome u prilog idu lijepo vrijeme i vrlo sadržajan program.

Okupljanje sudionika je od 16 sati kod Vatrogasnog doma u Gornjem Koncovčaku gdje svoj štand drže Svetomartinski krampusi i gdje se za 50 kuna dobije čaša iz koje se kasnije po klijetima i na završnoj priredbi ispija vino, a u tu cijenu je uključen i završni domjenka, odnosno vinski gulaš.

Nakon kraćeg stručnog predavanja slijedi”šetnica”- obilazak OPG Šafarić (kupinovo i malinsko vino), Terma Sveti Martin, imanje Grozdane Šardi i Danice Žalar, OPG Dubravka Hadžića i zatim dolazak u Gornji Koncovčka gdje je večera i zabava. Na svakoj postaji se može kušati vino, pecivo i drugi napitak, a sve za 50 kuna koliko je kotizacija.

Za dobru glazbu i pjesmu zadužen je Drago Bohnec i sastav Eko bend.

Od 9 sati započinje Otvoreno prvenstvo Svetog Martina na Muri u tenisu, a od 14 do 16 sati kod Mlinarske hiže, gostuje “Međunarodni putujući muzej kroz 4 države” u organizaciji Oldtimer kluba Međimurje.

Lijepo će danas biti u Svetom Martinu na Muri. Stoga, pođimo i dođimo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije