FOTO: U Brezju počeli dani partijanja uz elektronsku glazbu

>> FOTO: U Brezju počeli dani partijanja uz elektronsku glazbu

U petak je u Brezju započelo treće izdanje Forestlanda. Festival je već prvog dana okupio nekoliko tisuća zaljubljenika u elektronsku glazbu koji su željni dobrog partijanja, zabave, brzog i dinamičnog tempa.

Festival nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz bogate inovativne tehnološke i animacijske sadržaje iz godine u godinu predstavlja najkvalitetnije elektronske glazbene izvođače iz Republike Hrvatske i regije. Ovogodišnje izdanje festivala traje od 7. do 9. kolovoza, a Međimurje tih dana postaje najpoželjnija turistička i festivalska destinacija u Europi.

Tisuće radnih sati utrošeni su u pripremu najveće pozornice u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ali i najboljeg settinga za ovaj festival. Headlineri su ove godine ultra popularni Sick Individuals te Dubvision, koji redovito nastupaju na najvećim svjetskim festivalima od Ultre do Tomorrowlanda i popularne Ibize.

Uz njih, tu je i plejada domaćih i regionalnih DJ imena kao što su Kosta Radman (HR), Josh Somen (SLO), Clay Clemens (SLO), Timo G (SLO), DJ Play & Architect (SRB) te residenti festivala Forestland DJ-i Sasha Mikac i Z’Spin.

Program se odvija na dvije pozornice. Na glavnoj pozornici zvijezde večeri u petak su bili Sick Individuals koji su partijanere doveli u glazbeni delirij uz vrhunsku audio/video produkciju, light show i nezaboravni vatromet. Program se nastavlja u subotu od 21 sat traje do 6 sati ujutro, a na središnjem stageu zvijezde večeri će biti Dub Vision.

Na partijanje u Brezje možete doći vlastitim prijevozom ili pak besplatnim autobusom iz Preloga, Varaždina, Čakovca i Murskog Središća. Ovogodišnji festival je već prvog dana dokazao kako je u kratkom vremenu Forestland postao ponajveći festival elektronske glazbe, a u Brezju se ovog vikenda očekuje preko desetak tisuća posjetitelja.

Posjetitelje Forestlanda očekuje i kamp koji će svima omogućiti bezbrižno i nesmetano uživanje u svim sadržajima koje ovogodišnje izdanje festivala nudi i adrenalinski park s bazenima te bogatim zabavnim i rekreacijskim sadržajima. Zato bez razmišljanja krenite i partijajte na Forestlandu u Brezju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije