eMedjimurje.hr i u lipnju vodeći portal u Međimurskoj županiji

Prema istraživanju GemiusAudience, eMedjimurje.hr je i dalje vodeći portal u Međimurskoj županiji. Želimo zahvaliti našim čitateljima, koji nam poklanjaju svoje povjerenje iz mjeseca u mjesec, koji sudjeluju u stvaranju sadržaja, a također želimo dobrodošlicu novim korisnicima, koji su prepoznali naš portal kao zanimljiv i informativan medij.

Najnoviji podaci, za lipanj 2015. godine, ponovno nam pokazuju da je eMedjimurje.hr i dalje najposjećeniji portal u Međimurskoj županiji.

Naš i vaš portal se u lipnju pozicionirao na 63. mjestu prema pojedinačnim posjetama. Po ukupnim posjetama (32. mjesto) i prema otvaranju stranica (34. mjesto) portal eMedjimurje.hr se smjestio u sam vrh lokalnih portala u cijeloj Hrvatskoj!

Međimurski internet portal eMedjimurje.hr vodeći je i u društvenim mrežama s preko 33.000 Facebook fanova te više od 1900 Twitter followera.

GemiusAudience je sindicirani marketinški projekt mjerenja posjećenosti web siteova, koji se sa jednakom metodologijom izvodi u državama istočne i srednje Europe, dijelu jugoistočne Europe, a prvi koraci u osvajanju zapadnih internet tržišta jest i implementacija istraživanja u Danskoj. Projekt GemiusAudience je projekt poljske tvrtke Gemius, najveće internet-istraživačke agencije u regiji istočne i srednje Europe.

>>> Provjerite listu najposjećenijih web stranica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije