Završila ljetna sportska škola u Lumini centru

Mali sportaši završili još jednu sezonu ljetne sportske škole uz gratis kuglanje u Stadium Bowlingu i klipiće Ekos pekarnice iz hipermarketa Victus Lumini

Varaždin, 13. srpnja 2015. – Lumini shopping centar ovaj vikend je bio u znaku sportskih aktivnosti i prijateljskog nadmetanja. To se sve događalo u povodu završetka ljetne sportske škole koja je ujedinila pedesetak svojih polaznika u zdravoj rekreaciji i dobroj zabavi.

Svakog polaznika škole Stadium Bowling nagradio je besplatnim kuglanjem, ukusnim klipićima počastila je Ekos pekarnica, koja uskoro kreće i u proizvodnju bezglutenskog kruha u sklopu hipermarketa Victus.

Tako se proslavio još jedan kraj ljetne sportske škole u kojoj su od 29. lipnja do 12. srpnja klinci svih uzrasta uživali sudjelovajući u raznim aktivnostima. Mali sportaši razvijali su svoj timski duh igrajući graničara i nogomet, a snage su odmjerili i u rolanju, igrama spretnosti i preciznosti.

Lumini shopping centar razumije važnost fizičke rekreacije. Iz godine u godinu osigurava da klinci imaju prilike razvijati zdrav duh u zdravom tijelu kroz druženje i vrhunsku zabavu. Stoga je program ljetne škole kao i svake godine bio je besplatan i moguć za sve klince uzrasta od 4 do 14 godina, koji su i u ovogododišnjoj ljetnoj školi učili o zdravom stilu života i timskom radu, pritom razvijajući disciplinu i radne navike.

Ljetnu sportsku školu u vodećem regionalnom centru za cijelu obitelj podržavali su Stadium Bowling i Labor.

Najnovije