FOTO: Beverly Hills pobjednik Seoskih igara u Donjoj Dubravi

>> FOTO: Beverly Hills pobjednik Seoskih igara u Donjoj Dubravi

U petak i subotu, 10. i 11. srpnja, u organizaciji NK-a Dubravčan, u Donjoj Dubravi su na Krbulji održane su 5. Seoske ulične igre koje su otvorili župan Međimurske županije Matija Posavec i načelnik Općine Donja Dubrava Dražen Miser.

Otvaranje igara svojim nastupom uveličali su članovi Puhačkog orkestra Općine Donja Dubrava i Mažoretkinje Kotoribe. U disciplinama koje se ne boduju za ukupni poredak (nogomet i graničari) Gornji kraj je odnio pobjedu u obje igre. Najbolji strijelac nogometnog turnira, Stanislav Žinić, također je iz njihovih redova.

Ukupni pobjednik 5. izdanja igara je ekipa “Beverly Hills“. To je njihov treći naslov prvaka. Najbolji su bili i 2011. te 2014. godine. Drugo mjesto osvojio je “Prekop united“, a treće “Gornji kraj“. U elitnoj disciplini, povlačenju užeta, u muškoj konkurenciji lanjski naslov obranili su “Čarlijevi anđeli”. Sa svojih cca 700 kg bili su za koplje bolji ostalih. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila kombinacija 3xRibić/3xDolenec “Beverly Hillsa”.

Na kraju igara (nepotrebno) je zaiskrilo oko jedne odluka u ženskom povlačenju užeta. Sva sreća da odluka nije utjecala na konačni rezultat tako da iza igara neće ostati repovi. Ukupni poredak te plasman ekipa po pojedinim disciplinama možete pogledati klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije