U Prostoru svirka bendova iz Australije i Zagreba

Prostor CeZam Čakovec u suradnji s Udrugom mladih “3FF” Čakovec po prvi put u Čakovec dovodi australske bendove. Za vas, uz domaći support, u subotu, 11. srpnja nastupaju:

Mystery (Melbourne, Australija) – Hard Rock/Heavy Metal

Bend osnovan od strane 12 i 13 godišnjaka 2010. godine. Na početku glazbenog stvaralaštva nisu mogli pronaći ime pa su se odlučili za Mystery jer im je sama glazba koju će svirati bila nepoznanica. Mystery je najmlađi rock bend koji je ikad imao internacionalnu turneju 3 godine zaredom. Svirali su s Iron Maidenom, Motley Crue, Motorheadom, Megadeathom i mnogim drugim bendovima.

Flesh (Zagreb) – Metal

Od 2004. godine zagrebački heavy trio Flesh brani metalnu vjeru. Godina 2014. bila je značajna za njih jer su objavili istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Promociju albuma održali su na heavy metal programu Valhalla u Močvari, a sredinom iste godine pobijedili su na band battleu i osigurali nastup na kultnom festivalu – Metaldays 2015.

Početak ove godine za njih predstavlja izazov, jer su objavili spot za singl Vermin Terror, te odsvirali veliki koncert u zagrebačkom klubu Attack! Novinari o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima, budući da imaju brutalne riffove i solaže, pjevača s iznimnim vokalnim sposobnostima i bubnjara koji razvaljuje bubanj.

Shannon Tipene & James Munro (Melbourne, Australija)

Support Mysteryu bit će Shannon Tipene uz pratnju gitarista Knightmare i 4Arm James Munro. Ovaj duo će otvoriti večer hard rocka i heavy metala. Shannon ima božanski glas kojeg morate čuti! Početak koncerta je u 22 sata uz minimalnu donaciju od 20 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije