Petak, subota i nedjelja u znaku Umjetničke kolonije u Štrigovi

U petak, 3. srpnja 2015. s početkom u 19:00 sati u Državnom arhivu za Međimurje Grupa Contra održat će izložbu svojih radova. Gost programa je Damjan Mikec koji će kazivati poeziju.

U subotu, 4. srpnja 2015. fotograf Miro Martinić imat će izložbu fotografija pod nazivom “5 godina umjetničke kolonije Štrigova”, a nakon izložbe u 20:00 sati u Sportskoj dvorani OŠ Štrigova održat će se humanitarni koncert za udrugu Murid (Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu) pod nazivom Zagrljaj Međimurja i Makedonije na kojem će nastupiti Mirko Švenda Žiga te Kostadinka Velkovska sa gostima iznenađenja. Ulaznice po 40 kuna moći će se nabaviti na ulazu u dvoranu.

U nedjelju, 5. srpnja 2015. u 19:00 sati Zagrebački gitarski trio održat će koncert u crkvi Sv. Marije Magdalene, a nakon koncerta na terasi Cafe bara Kult održat će se svečanost zatvaranja 5. Umjetničke kolonije Štrigova 2015. na kojem će nastupiti Tamburaški sastav Trenk sa gostom programa Ivanom Gazibarom. Dođite, povedite svoje najmilije, bit će nam lijepo!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije