Društvo distrofičara na sportskom susretu u Sloveniji

>> Društvo distrofičara na sportskom susretu u Sloveniji

U petak, 26. lipnja članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec su sudjelovali na Međunarodnom sportsko – rekreativnom susretu u Murskoj Soboti, u Sloveniji.

Tradicionalna manifestacija se održala u sjedištu organizatora, Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije s početkom u 10,00 sati. Manifestacija je bila prvenstveno sportskog karaktera te su brojni sudionici odmjerili snage u raznim disciplinama. Članovi Društva distrofičara iz Čakovca su postigli izuzetan uspjeh.

Na ovom natjecanju su osvojili vrijedno prvo i drugo mjesto u disciplini električnog pikada te ponijeli kući zlatnu i srebrnu medalju. Osim sportskog dijela, sudionici su proveli ugodno vrijeme u veselom druženju uz glazbu, razna osvježenja i bogatu gastronomsku ponudu.

Manifestacija se pokazala idealnom i za sklapanje novih poznanstava kao i za učvršćivanje postojećih. Međimurci su se vratili svojim kućama prepuni pozitivnih dojmova i zadovoljstva postignutim uspjesima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije