Blagoslovljene prostorije Općine Selnica

>> Blagoslovljene prostorije Općine Selnica

Lijepi trenuci i svečana atmosfera zbila se u Općinskoj vijećnici u Selnici. Na poziv načelnika općine Ervina Vičevića, općinu su pohodili domaći župnik velečasni Tomislav Leskovar i selnički mladomisnik velečasni Leonardo Šardi.

Prvo je mladi Jurica Vičević gostima, te zaposlenicima pročitao stihove pjesme Nikole Šopa “Isus u posjetu kod nas“. Zatim je načelnik Vičević mladomisniku Šardiju uručio prigodan poklon i sliku selničke župne crkve Svetog Marka naslikane na nedavnoj Likovnoj koloniji.

– Želim Vam mnogo sreće i uspjeha u svom poslanju i kamo god da odete, želim da Vas slika naše župne crkve podsjeća odakle ste i gdje je Vaš dom, kazao je ovom prigodom načelnik Vičević. Nakon toga je domaći župnik velečasni Leskovar zazvao blagoslov na sve zaposlene i vijećnike i blagoslovi općinske prostorije.

Vičević je kazao kako je ovo čini uljudbe i potrebe Božjeg bdijenja nad ljudima i prostorima, koji su napokon stavljeni u općinsko vlasništvo, jer do sada su bili vlasništvo Čakovečkih mlinova, kojima Vičević zahvaljuje na korektnosti kod prenošenja vlasništva na prostore u kojima se nalazi Općinska uprava i Općinsko vijeće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije